Home   Welkom   Contact   Openingsuren   Verlof Aanbod   Massages   Face & body care   Arrangementen   Cadeaubonnen   Acties Prijslijst Foto's Info

Wenst u zich optimaal te ontspannen en zich volledig te ontstressen ? Luister naar uw lichaam, maak tijd voor uzelf en geniet ! Breng lichaam en geest terug in balans en reserveer één van onderstaande behandelingen.


Welke behandeling u ook kiest, weet dat u steeds uw wensen en opmerkingen kunt doorgeven. Heeft u het te warm of te koud ? Wenst u meer of minder druk op bepaalde stresspunten ? Ligt u ongemakkelijk ? Aarzel niet om dit mee te delen. Daar wordt rekening mee gehouden zodat de behandeling voor u zo aangenaam mogelijk is.Massages

De massages worden uitgevoerd met een neutrale, geurloze en aangenaam aanvoelende warme olie. Voor de klassieke ontspanningsmassages zoals de "rug/nek/schouders" en de "volledige lichaamsmassage", kan er ook met etherische of essentiële olie worden gemasseerd (= aromatherapie massage). Er zijn steeds verschillende etherische oliën beschikbaar met elk hun eigen geur en functie (vb. zuiverende werking, goed voor luchtwegen, tegen spierpijn, …). De meerprijs voor aromatherapie bedraagt 5.00 € pp.


Een therapeutische massage is een massage waarbij verschillende technieken worden gecomibineerd om uw klachten zoveel mogelijk te verminderen of op te heffen. Dit betreft een mix van diepgaande manuele massage afgewisseld met massage tools (vb. trigger gun, fascia massage tool) en de ontspannende warmte van hotstones. Een topper! U kunt kiezen voor een uitgebreide "therapeutische rug/nek/schouders massage" of een "therapeutische full body massage".


Wilt u komaf maken met de aanwezige dode huidcellen ? Dan kiest u best voor een scrubmassage, ook peeling genoemd. Hierbij wordt met een mengsel van olie met scrubzout het volledige lichaam gescrubd, waarna u het zout kunt afspoelen onder de douche. Ten slotte krijgt u een zalige massage met warme olie bij een "zuiverende scrubmassage" of een massage met een hydraterende en voedende bodycrème bij een "skin care scrubmassage". De huid voelt achteraf super zacht aan.
Voor slechts 5.00 € pp extra, krijgt u een zachte en reinigende gelaatsscrub op basis van frambozenpitten van het topmerk Body & Bess.


Sporters kunnen dan weer kiezen voor een stevige sportmassage van de "benen" of "benen én rug" waarbij de spieren worden geactiveerd vóór de sport, ofwel worden ontzuurd na de sport.


Heeft u last van spierpijn of gewrichtspijn ? Dan is een warmtemassage zeker een excellente keuze. De warmte van de "hotstones" (basaltstenen) of de "kruidenstempels" (bundeltjes met aromatische kruiden) werkt therapeutisch, dringt diep door in de spieren en zorgt voor een diepgaande ontspanning. Bovendien zorgt het scrubeffect van de kruidenstempels voor een goede huiddoorbloeding. Een echte topper is de "massagemix Relaxia". Dit is een 3 in 1 verwenmassage waarbij hotstones, kruidenstempels en manuele massage worden gecombineerd.


U masseert graag zelf uw partner, vriend, vriendin, … maar weet niet goed op welke manieren u dit kunt doen ? Dan boekt u best een "mini workshop massage" waarin u een aantal basis massagetechnieken worden aangeleerd (steeds per 2 personen zodat u de technieken kunt oefenen op elkaar).


Alle massages van 90 minuten zijn ook mogelijk in duo waarbij twee personen terzelfdertijd worden gemasseerd. De prijs hiervoor staat vermeld tussen haakjes naast die voor een individuele behandeling.


Zo ziet u maar : voor elk wat wils. Twijfel niet, reserveer en laat je onderdompelen in een vijver van ultieme ontspanning !


Klik hier voor de prijzen.


Face & body care

Wenst u een verzorgende behandeling ? Boek dan één van onderstaande skin care treatments.


De face care behandelingen worden uitgevoerd met de natuurlijke topproducten van Body & Bess op basis van frambozenpitolie. Dit zijn 100% Belgische producten die 100% vegan en dierproefvrij zijn. Bovendien bevatten deze geen parabenen of andere chemische toevoegingen.


Bij een gelaatsbehandeling of face care hebt u de keuze uit een "facial basic" (basisreiniging, peeling, lotion, masker inclusief massage handen en armen, dagcrème), een "facial delight" (basisreiniging, peeling, lotion, modelleren wenkbrauwen, massage van gelaat/hoofd/décolleté/nek/schouders, masker inclusief massage handen en armen, serum, oog- en lipcrème, dagcrème) of een "facial deluxe" (= een uitgebreide, luxueuze facial delight met als extra een scrub en pakking van handen en armen). Pure verwennerij!


Uiteraard kunt u ook gaan voor een relaxerende, volledige lichaamsverzorging, de body care. Telkens wordt u gescrubd met een mengsel van zout met olie dat u vervolgens kunt afspoelen onder de douche. Op die manier verdwijnen de dode huidcellen. Dan kiest u ofwel voor de afwerking met een lichaamspakking ("60' Body care") ofwel voor een lichaamspakking met massage ("90' Body care"). Bij een pakking wordt hydraterende en voedende lichaamscrème aangebracht op het lichaam en vervolgens wordt u toegedekt met folie zodat de pakking kan inwerken. Na de inwerktijd wordt de folie verwijderd en worden de restanten van de crème afgenomen met warme kompressen. Indien u kiest voor een pakking met massage, dan krijgt u een volledige lichaamsmassage waarbij de crème na het verwijderen van de folie volledig wordt ingemasseerd.


Wilt u zich van kop tot teen optimaal laten verzorgen ? Kies dan voor een face & body care behandeling waarbij u in de watten wordt gelegd met een lichaamsscrub, pakking en facial basic ("75' Face & body care"). Of kies voor de uitgebreide formule van 120 minuten mét lichaamsmassage ("120' Face & body care"). Een weldaad voor uw huid !


Alle verzorgingen van minimum 75 minuten zijn ook mogelijk in duo waarbij twee personen terzelfdertijd worden behandeld. De prijs hiervoor staat vermeld tussen haakjes naast die voor een individuele behandeling.


Klik hier voor de prijzen.


Arrangementen

In een gezellige sfeer even alles vergeten … Geen gepieker, geen negatieve gedachten, geen stress, geen drukte. Leg de focus op uzelf en herbron. Kom dit ervaren en laat u verwennen met één van onderstaande arrangementen.


Kwalitatieve me-time arrangementen


Bij het Relax & Reload arrangement wordt gestart met een kwalitatieve aromatherapiemassage van rug, nek en schouders. Daarna worden handen en voeten verwend en verzorgd. Deze worden eerst gescrubd met scrubcrème en daarna wordt een verzorgende crème aangebracht die wordt toegedekt met folie. Wanneer de folie wordt verwijderd, worden handen en voeten heerlijk gemasseerd. Als afsluiter krijgt u een massage van gelaat en décolleté met een aangename crème.


Wanneer u voor het Totally Zen arrangement kiest, krijgt u een reinigende scrub van de rug met scrubcrème gevolgd door een pakking waarbij een verzorgende crème wordt aangebracht op de rug die wordt toegedekt met folie. Terwijl de pakking inwerkt, kunt u genieten van een massage van de achterkant van de benen met een voedende bodycrème. Vervolgens wordt de folie van de rug weggenomen en worden de restanten van de pakking heerlijk ingemasseerd. Tot slot krijgt u een facial mini die bestaat uit een basisreiniging, peeling, lotion en massage van gelaat, nek en schouders.


Of laat u eens goed in de watten leggen met het Shine & Relax arrangement waarbij rug en gelaat heerlijk worden gemasseerd en verzorgd. Er wordt gestart met een scrub van de rug met scrubcrème. Na het wegnemen van de scrub met warme doekjes volgt een kruidenstempelmassage van de rug met heerlijke warme stempels (in combinatie met manuele massage). Als afsluiter wordt u verwend met een basis gelaatsverzorging met de aangename producten van Body & Bess op basis van frambozenpitolie. Als leuke extra wordt een kruidenstempelmassage van de armen voorzien tijdens het inwerken van het gelaatsmasker.


Relaxia verwen arrangementen


Het Relaxia Supreme arrangement is een mix van een volledige lichaamspeeling gevolgd door de warming up massagemix Relaxia met als slot een verkwikkend voetbad. Dit aantrekkelijke allround arrangement is zowel zuiverend als heerlijk ontspannend. Pure verwennerij !


Het Relaxia Chill Out arrangement is een 2 in 1 behandeling waarbij u kunt genieten van een van de huidvriendelijke facial delight in combinatie met een full body massage met quality bodycrème (voedend, verzorgend en hydraterend).


Ga voor het Relaxia Purify arrangement waarbij u volledig wordt gereinigd. Eerst krijgt u een sponge & soap behandeling waarbij u een zeepwassing krijgt met het schuim van olijfzeep. Hiervoor worden sponzen gebruikt waarmee cirkelvormige bewegingen worden gemaakt op de huid die zorgen voor een zacht scrubeffect. Om de huid op te frissen en de zeep terug te verwijderen, wordt rozenwater op uw lichaam aangebracht d.m.v. deugddoende, warme kompressen.

Blijf verder genieten want er volgt een rozen crèmepakking en terwijl deze inwerkt, krijgt u een facial basic. Om af te sluiten krijgt u een volledige lichaamsmassage waarbij de rozen crèmepakking volledig wordt ingemasseerd.


Specials


Geniet van een heerlijke verwenmassage van de voetjes met de Happy Fresh Feet special. Eerst krijgt u een verkwikkend voetbadje met eucalyptus gevolgd door een uitgebreide massage(manueel + massage tools) van de voetjes met aangepaste crème.


Last van zware benen ? De Lovely Legs Deluxe special brengt ongetwijfeld verlichting ! Eerst worden de voeten en benen gescrubd met scrubcrème. Vervolgens worden deze na het afwassen van de scrub, bedekt met een laagje voedende bodycrème en ingepakt in folie. Tijdens het inwerken van de crème, wordt u in de watten gelegd met een massage van armen, gelaat, décolleté en hoofd. Tot slot wordt de folie verwijderd van voeten en benen worden deze grondig gemasseerd.


Slim en kwaliteitsvol genieten met z'n tweetjes ? Dat kan met de Smart Duo Deal. Deze super special wordt gegeven door 1 behandelaar en is ideaal wanneer u een massage of arrangement wenst te boeken in duo, maar er geen tweede therapeut beschikbaar is op het moment dat u zich in de watten wilt laten leggen. Op die manier is een duo behandeling altijd mogelijk, zelfs met maar 1 therapeut !
U wordt verwend met volgende behandelingen: een voetbadje, een zeepwassing van de rug met olijfoliezeep gevolgd door een pakking met rozencrème waarbij u bovendien geniet van de zalige warmte van hotstones op de rug tijdens het inwerken van de pakking, massage van de rug, facial basic. Dit is gegarandeerd genieten !


Alle arrangementen vanaf 75 minuten zijn ook mogelijk in duo waarbij twee personen terzelfdertijd worden behandeld. De prijs voor de behandelingen die ook in duo worden gegeven, staat vermeld tussen haakjes naast de prijs voor een individuele behandeling.


Klik hier voor de prijzen.


Cadeaubonnen

Wilt u iemand verrassen of bedanken maar u weet niet goed met welk geschenk ? Dan is een cadeaubon een absolute aanrader ! Leuk om te geven en fantastisch om te krijgen. Deze is 1 jaar geldig vanaf de dag van aankoop en de gelukkige die de bon krijgt, kan zelf een behandeling kiezen uit het aanbod t.w.v. het vermelde bedrag. Afhankelijk van de keuze die wordt gemaakt, zal er mogelijks moeten worden opgelegd of indien de gekozen formule goedkoper is dan het bedrag op de bon, dan mag de bon in meerdere keren worden opgebruikt vóór de vervaldag.


Cadeaubonnen kunnen worden afgehaald na afspraak of indien gewenst, kunnen deze worden doorgemaild na betaling.


Acties

Sweet Summer Deal Actie