Wenst u zich optimaal te ontspannen en zich volledig te ontstressen ? Luister naar je lichaam, maak tijd voor jezelf en geniet ! Breng lichaam en geest terug in balans en reserveer één van onderstaande behandelingen.


Welke behandeling u ook kiest, weet dat u steeds uw wensen en opmerkingen kunt doorgeven. Heeft u het te warm of te koud ? Wenst u meer of minder druk op bepaalde stresspunten ? Ligt u ongemakkelijk ? Aarzel niet om dit mee te delen. Daar wordt rekening mee gehouden zodat de behandeling voor u zo aangenaam mogelijk is.Massages

De massages worden uitgevoerd met een neutrale, geurloze en aangenaam aanvoelende warme olie. Er kan ook met etherische of essentiële olie worden gemasseerd (= aromatherapie massage). Er zijn steeds verschillende etherische oliën beschikbaar met elk hun eigen geur en functie (vb. zuiverende werking, goed voor luchtwegen, tegen spierpijn, …). De meerprijs voor aromatherapie bedraagt 5.00 € pp.


Wilt u komaf maken met de aanwezige dode huidcellen ? Dan kiest u best voor een zuiverende scrubmassage, ook peeling genoemd. Hierbij wordt met een mengsel van olie met scrubzout het volledige lichaam gescrubd, gevolgd door een heerlijke massage met warme olie. De huid voelt achteraf super zacht aan.


Sporters kunnen dan weer kiezen voor een stevige sportmassage van de benen (met massagemelk i.p.v. olie) waarbij de spieren worden geactiveerd vóór de sport, ofwel worden ontzuurd na de sport.


Heeft u last van spierpijn of gewrichtspijn ? Dan is een warming up massage zeker een excellente keuze. De warmte van de hotstones (basaltstenen) of de kruidenstempels (bundeltjes met aromatische kruiden) dringt diep door in de spieren en zorgt voor een diepgaande ontspanning. Bovendien zorgt het scrubeffect van de kruidenstempels voor een goede huiddoorbloeding.


Houdt u meer van een spiritueel getinte behandeling ? Dan is het klankschalenritueel in combinatie met de stoelmassage (combi sound ritueel) misschien wel iets voor u. De klankschalen worden op de kledij op het lichaam geplaatst en worden aangedraaid of aangeslagen. Dit zorgt voor een zintuigelijke belevenis waarbij het gevoel en het gehoor centraal staan. De voor- en achterkant van het lichaam komen hierbij aan bod. Dit wordt afgerond met een massage op de massagestoel. Dit is een drukpuntenmassage bovenop de kledij van rug, nek en schouders.


Sommige behandelingen zijn ook mogelijk in duo waarbij twee personen terzelfdertijd worden gemasseerd. De prijs hiervoor staat vermeld tussen haakjes naast die voor een individuele behandeling.


Zo ziet u maar : voor elk wat wils. Twijfel niet, reserveer en laat je onderdompelen in een vijver van ultieme ontspanning !


Klassieke ontspanningsmassage (aromatherapie : +5.00 € pp)
30' rug nek schouders 25.00 €
45' achterkant lichaam 35.00 €
60' volledige lichaamsmassage 45.00 € (duo: 105.00 €)
90' volledige lichaamsmassage 65.00 € (duo: 145.00 €)

Zuiverende scrubmassagge
90' peeling + volledige lichaamsmassage 75.00 € (duo: 165.00 €)

Sportmassage benen
30' volledige benen 25.00 €

Warming up massages
90' hotstone massage 75.00 € (duo: 165.00 €)
90' kruidenstempelmassage 75.00 € (duo: 165.00 €)
90' massagemix Relaxia (hotstone+kruidenstempel+relaxmassage) 80.00 € (duo: 175.00 €)

Combi sound ritueel
25' klankschalenritueel gevolgd door 20' stoelmassage (totaal 45') 40.00 €

Facial & body care

Wenst u een verzorgende behandeling ? Boek dan één van onderstaande verzorgingen.


Bij een gelaatsbehandeling of facial care hebt u de keuze uit een facial basic (basisreiniging, peeling, lotion, massage, dagcrème) of een facial delight (basisreiniging, peeling, lotion, modelleren wenkbrauwen, serum, massage, masker, oogcrème, dagcrème).


Uiteraard kunt u ook gaan voor een relaxerende, volledige lichaamsverzorging of body care. Telkens wordt u gescrubd met een mengsel van zout met olie dat u vervolgens kunt afspoelen onder de douche. Op die manier verdwijnen de dode huidcellen. Dan kiest u ofwel voor de afwerking met bodycrème of voor een lichaamspakking. Bij een pakking wordt hydraterende en voedende lichaamscrème aangebracht op het lichaam en vervolgens wordt u toegedekt met folie zodat de pakking kan inwerken. Na de inwerktijd wordt de folie verwijderd en worden de restanten van de crème zachtjes ingekneed. U heeft keuze uit twee soorten pakkingen.


Wilt u zich van kop tot teen optimaal laten verzorgen ? Kies dan voor een combinatie behandeling (facial & body care) waarbij zowel het gelaat als het lichaam onder handen worden genomen. Een weldaad voor uw huid !


Sommige verzorgingen zijn ook mogelijk in duo waarbij twee personen terzelfdertijd worden behandeld. De prijs hiervoor staat vermeld tussen haakjes naast die voor een individuele behandeling.


Facial care
30' Facial Basic 30.00 €
60' Facial Delight 55.00 €

Body care
30' lichaamsscrub + bodycrème 30.00 €
60' lichaamsscrub + pakking 55.00 € (duo: 125.00 €)
120' lichaamsscrub + pakking + volledige lichaamsmassage 95.00 € (duo: 205.00 €)

Facial & body care
75' lichaamsscrub + pakking + facial basic 80.00 € (duo: 175.00 €)
120' lichaamsscrub + pakking + facial basic + volledige lichaamsmassage 120.00 € (duo: 255.00 €)

Arrangementen

In een gezellige sfeer even alles vergeten … Geen gepieker, geen negatieve gedachten, geen stress, geen drukte. Leg de focus op uzelf en herbron. Kom dit ervaren en laat u verwennen met één van onderstaande arrangementen.


Het Relaxia Supreme arrangement is een mix van een volledige lichaamspeeling gevolgd door de warming up massagemix Relaxia met als slot een verkwikkend voetbad. Dit aantrekkelijke allround arrangement is zowel zuiverend als heerlijk ontspannend.


Ga voor het Relaxia Purify arrangement waarbij u volledig wordt gereinigd. Eerst krijgt u een scrub & soap behandeling waarbij u wordt gescrubd (een mengsel van scrubzout met olie dat u kunt afspoelen onder de douche). Vervolgens krijgt u een zeepwassing met olijfzeep. Om de huid op te frissen wordt rozenwater op uw lichaam aangebracht d.m.v. deugddoende warme kompressen.

Blijf verder genieten want er volgt een rozen crèmepakking en terwijl deze inwerkt, krijgt u een facial basic. Om af te sluiten krijgt u een volledige lichaamsmassage waarbij de rozen crèmepakking volledig wordt ingemasseerd.


Beide arrangementen zijn ook mogelijk in duo waarbij twee personen terzelfdertijd worden behandeld. De prijs voor de behandelingen die ook in duo worden gegeven, staat vermeld tussen haakjes naast de prijs voor een individuele behandeling.


Relaxia Supreme
135' lichaamsscrub + massagemix Relaxia + voetbad 115.00 € (duo: 245.00 €)

Relaxia Purify
150' scrub & soap + rozenwater + pakking + facial basic + lichaamsmassage 130.00 € (duo: 275.00 €)

Mini workshops

U masseert graag zelf uw partner, vriend, vriendin, … maar weet niet goed op welke manieren u dit kunt doen ? Dan boekt u best een workshop massage waarin u een aantal basis massagetechnieken worden aangeleerd (steeds per 2 personen zodat u de technieken kunt oefenen op elkaar).

Of wenst u op een positieve manier in het hier en nu in het leven te staan zonder vooroordelen en te genieten van het goede dat zich rondom u afspeelt in het huidige moment ? Dan kunt u gaan voor de mini workshop mindfulness. Op die manier kunt u ontdekken of u al dan niet openstaat voor het volgen van een volledige training aan een erkend instituut. In deze workshop krijgt u in een notedop te horen wat de volledige training inhoudt aangevuld met een drietal praktijkoefeningen. Smaakt dit naar meer ? Dan kunt u kiezen voor het volgen van de volledige opleiding.


90' workshop massage (per 2 pers.) 70.00 €   /2 pers.
60' workshop mindfulness (1 of 2 pers.) 45.00 €   /uur

Cadeaubonnen

Wilt u iemand verrassen of bedanken maar u weet niet goed met welk geschenk ? Dan is een cadeaubon een absolute aanrader ! Leuk om te geven en fantastisch om te krijgen. Deze is zes maand geldig vanaf de dag van aankoop en de gelukkige die de bon krijgt, kan zelf een behandeling kiezen uit het aanbod t.w.v. het vermelde bedrag. Afhankelijk van de keuze die wordt gemaakt, zal er mogelijks moeten worden opgelegd of indien de gekozen formule goedkoper is dan het bedrag op de bon, dan wordt het saldo als nieuw bedrag op de bon genoteerd zodat deze een tweede keer kan worden gebruikt binnen een termijn van 6 maanden.


Cadeaubonnen kunnen worden afgehaald na afspraak of indien gewenst, kunnen deze worden doorgemaild na betaling.